Новини однією строкою

***

четвер, 24 червня 2010 р.

З річницею Вас, пане Войцишен!

Пане прокуроре області, назвати діючий законодавчий акт, який забороняє пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників, що проживають і будують власне житло на землях сільських населених пунктів, але є державними службовцями, або простими працівниками, у виконавчій владі Ви не зможете. Такого не існує.

Ні Конституція України, ні Закони України «Про державну службу» та «Про боротьбу з корупцією», ні Закон «Про пріоритетність соціального розвитку села та агропромислового комплексу в народному господарстві», ні Указ Президента України «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», ні Правила, які визначають відповідно до цього Указу умови і порядок надання фондами підтримки індивідуального житлового будівництва на селі пільгових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі, не передбачають будь-яких обмежень за професією чи місцем роботи.

Чому понад рік Ви не визнаєте службової недбалості прокурора Октябрського району м. Полтави, який порушив кримінальну справу проти службових осіб Полтавського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі по факту (на його думку) порушень при наданні пільгових кредитів кільком сільським забудовникам? Адже, Ви маєте розуміти, що таких порушень з боку фонду не було.

Нагадую Вам, що діяльність органів прокуратури спрямована на всемірне утвердження верховенства закону…

Віктор ТОКАР,
голова Обласного фонду
підтримки індивідуального
житлового будівництва на селі.